Toscaanse gnocchi schotel

Deze overheerlijke ovenschotel doet je wegdromen naar het zuiden.

Toscaanse gnocchi schotel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Toscaanse gnocchi schotel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
8porties 10minuten 60minuten
Porties Prep Tijd
8porties 10minuten
Kook Tijd
60minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Verhit in een ruime kookpot op middelmatig vuur de boter.Voeg de geperste look toe en stoof aan voor 1 minuut.
  3. Voeg de kerstomaten toe samen met de oregano , peper , zout en snufje chili vlokken en stoof ze een 10tal minuten.
  4. Voeg dan de babyspinazie toe en stoof alles tot de spinazie volledig geslonken is.
  5. Voeg er de kippenbouillon , volle room , parmezaan , basilicum en peterselie bij en breng aan de kook.Laat de saus zo'n 3tal minuten sudderen tot deze een beetje ingekookt is .
  6. Mix de gnocchi's eronder en doe alles in een ovenschaal.
  7. Voeg de in stukjes gescheurde mozzarella erover en plaats voor een 30tal minuten in de oven.
  8. top eventueel af met wat grof gehakte basilicum en peterselie en serveer.
Deel dit Recept

Geef een reactie