Turkse kipspies

Een kipspies met een Turkse draai met lekker veel specerijen.

Turkse kipspies
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Turkse kipspies
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
12porties 15minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
12porties 15minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Meng alle specerijen voor de shoarmakruiden glad in een vijzel.
  2. Snijd de kipfilets in blokjes van 3 x 3 cm.
  3. Verdeel 3 tl van de shoarmakruiden en een scheut olijfolie over de kip.
  4. Meng het even door elkaar. Laat dit minimaal een half uur, maar het liefst langer marineren.
  5. Rijg de stukjes kip op een satéprikker (deze kan je van tevoren weken in water, doe ik zelf nooit).
  6. Rooster de Turkse kipspies in ongeveer 5 – 7 minuten rondom gaar op de barbecue.
  7. Dit kan dus ook in de grillpan.
  8. De kip is gaar als het vlees volledig wit van binnen is.
Notities
Deel dit Recept

Geef een reactie