Tzatziki

Tzatziki, een heerlijk fris sausje past perfect bij de BBQ , bij de apero of visgerecht, en dat maken we zelf zonder suikers en andere bewaarmiddelen.

Tzatziki
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Tzatziki
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Prep Tijd
10minuten
Prep Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties:
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Rasp de zijkanten van de komkommers, tot je aan de pitjes komt. De pitjes gebruik je niet.
  2. Snij de slierten komkommer daarna in kleinere stukken.
  3. Kruid er de komkommer met zout en peper. Doe er een een klein teentje look bij, heel fijn gesneden.
  4. Wikkel de komkommer in een handdoek, zodat het overtollige vocht uit de komkommer kan.
  5. Doe de handdoek met de komkommer even onder de kraan, en wring het water uit de komkommer.
  6. Doe de Griekse yoghurt bij de komkommer en meng alles.
  7. Kruid bij met peper en zout en giet er wat olijfolie bij.
  8. Ook wat fijngesneden verse munt mag bij de tzatziki.
Deel dit Recept

Geef een reactie