Varkenshaas op paprika

simpel maar zo lekker

Varkenshaas op paprika
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Varkenshaas op paprika
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 15minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
2porties 15minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de Air Fryer voor op 200 °C.
  2. Schep in het schaaltje de paprikareepjes met ui, Provencaalse kruiden wat zout en peper naar smaak door elkaar.
  3. Schep er ½ eetlepel olijfolie door.
  4. Snijd het varkenshaasje in 4 stukken en wrijf ze in met zout, peper en mosterd.
  5. Bestrijk de stukken rondom dun met olijfolie en zet ze rechtop op het paprikamengsel in het schaaltje.
  6. Zet het schaaltje in het mandje en schuif dit in de Air Fryer.
  7. Stel de tijd in op 15 minuten en bak het vlees en de groente gaar.
  8. Keer de stukken vlees halverwege de baktijd en schep de paprika dan om.
  9. Lekker met aardappelpuree en een frisse salade.
Notities

Recept door Martin Senders ( The Philips Chef )

Deel dit Recept

Geef een reactie