Varkensribbetjes met gevulde aardappel

Groot en klein schuift graag aan voor deze lekkernij! We gebruiken hiervoor de oven en BBQ!

Varkensribbetjes met gevulde aardappel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Varkensribbetjes met gevulde aardappel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4pers 15minuten 45 min
Porties Prep Tijd
4pers 15minuten
Kook Tijd
45 min
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Pel de ui, snipper ‘m heel fijn. Snij de paprika en de chorizo in heel kleine blokjes. Kook de erwtjes beetgaar. Meng ze met de rode ui, chorizo, paprika en mayonaise. Kruid met peper en zout. Zet koel weg.
  2. Spoel de aardappelen, dep ze droog en leg ze in een vuurvaste schaal. Meng flink wat zeezout met de gemalen olijfpitten en bedek hiermee de aardappelen. Gaar ze 40 à 45 min. op de barbecue. Je kunt de aardappelen eventueel ook in de oven garen: 45 min. op 200°C.
  3. Doe alle droge kruiden voor de ribbetjes in een kommetje en meng met de barbecuesaus. Wrijf de ribbetjes hiermee in.
  4. Bak het vlees op een minder heet gedeelte van de barbecue en draai het geregeld om zodat het niet verbrandt. Het bakken duurt ongeveer een halfuur.
  5. Haal de aardappelen uit het zeezout. Snij ze open, lepel er wat erwtjesmayonaise in. Serveer met de gelakte ribbetjes.
Deel dit Recept

Geef een reactie