Vegan Kerst fruitcake

Deze raw vegan fruitcake met gedroogd fruit en noten is een heerlijk alternatief voor een traditioneel gebakken kersttaart. Hij is rijk, vochtig en heeft de meest verbazingwekkende zachte, taaie en knapperige textuur.

Vegan Kerst fruitcake
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Vegan Kerst fruitcake
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Passieve Tijd
30 portie 30minuten 12uur
Porties Prep Tijd
30 portie 30minuten
Passieve Tijd
12uur
Ingrediënten
Porties: portie
Ingrediënten
Porties: portie
Instructies
  1. Voeg de maple siroop , kokosnoot olie , dadels , kruiden , vanille extract , zout en amandelpoeder in een blender en mix alles tot een gladde massa.
  2. Doe het mengsel in een grote kom.
  3. Doe nu de overige ingrediënten bij het mengsel en mix alles goed onder elkaar. Dit vraagt wel wat krachtwerk .
  4. Doe het mengsel nu in een vorm voor brownies en duw alles goed aan met een spatel of je handen.
  5. Dek af met plastic folie en zet het in de koelkast voor minstens 12 uur.
  6. Haal het uit de vorm en snij in kleine rechthoeken.
  7. Bestrooi ze eventueel met wat poedersuiker of cacaopoeder voor een feestelijke look
Deel dit Recept

Geef een reactie