Vegetarische bulgur chili

Een hartige vegetarische chili die je een verwarmend gevoel geeft

Vegetarische bulgur chili
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Vegetarische bulgur chili
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 15minuten 40minuten
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
40minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Snij de ajui , knoflook en rode peper fijn en doe ze samen in de blender en blend tot een vloeibare saus.
  2. Verhit de olijfolie in een pot en bak voor zo'n 5 minyen op een middelmatig vuur het ajuinmengsel.
  3. Hak ondertussen de pastinaak in kleine stukken en hak ook deze tot een korrelige mengeling in de blender.
  4. Voeg de pastinaak samen met de bulgur en de specerijen bij het uimengsel en kook mee voor enkele minuten.
  5. Doe er de tomaten bij , chocolade ( optioneel) , 500 ml groentenbouillon erbij, breng aan de kook en zet dan het deksel erop en laat voor zo'n 10 minuten koken.
  6. Doe er na 10 minuten de kidneybonen bij en kook nog eens voor 15 minuten. De bulgur zou nu zacht moeten zijn.
  7. Doe er naar smaak nog peper en zout bij en als de saus te dik is kan je er ook nog wat bouillon bij doen.
Deel dit Recept

Geef een reactie