Veggie pastasalade met avocado – mosterd dressing
Keuken
Pascale Naessens Proof
Porties
Prep Tijd
4
porties
20
minuten
Kook Tijd
Passieve Tijd
10
minuten
30
minuten
Porties
Prep Tijd
4
porties
20
minuten
Kook Tijd
Passieve Tijd
10
minuten
30
minuten
Ingrediënten
Dressing
80
ml
kokosmelk
1/2
avocado
ontpit en gepeld
1
el
citroensap
2
el
olijfolie
2
el
appelazijn
2
el
mosterd
1
el
maple siroop
snuif
zeezout
Salade
300
gr
glutenvrije pasta
500
gr
kikkererwten
gespoeld
200
gr
jonge wortelen
1
rode ui
fijn gesneden
1/2
komkommer
in blokjes
1
gele paprika
in blokjes
200
gr
cherrytomaten
ontpit en in 4 gesneden
70
gr
peterselie
vers
70
gr
dille
vers
Instructies
Doe alle ingrediënten van de dressing in een blend en mix alles tot een smeuïge massa.
Kook de pasta af volgens de gebruiksaanwijzing en en spoel een tijdje af onder koud water zodat deze afgekoeld is
Rasp de babywortels en doe ze samen met de in blokjes gesneden ui , komkommer en paprika onder de pasta
Voeg ook de gespoelde en uitgelekte kikkererwten en cherrytomaten onder de pasta
Snij de dille en peterselie fijn en voeg deze samen met de dressing onder de pasta en meng alles goed onder elkaar
Zet de pasta minimum 30 minuten in de ijskast voor je hem opdient.
Deze pasta kan je perfect 3 dagen bewaren in de ijskast