Vijgenrepen

Kan als ontbijt als je echt geen tijd hebt, kan als gezonde snack of tussendoortje, of gewoon om mee te nemen naar het werk! En wat vooral belangrijk is, is zonder suiker!

Vijgenrepen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Vijgenrepen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Passieve Tijd
1stuk 15min 1,5uur koelkast
Porties Prep Tijd
1stuk 15min
Passieve Tijd
1,5uur koelkast
Ingrediënten
Porties: stuk
Ingrediënten
Porties: stuk
Instructies
  1. Snij de harde steeltjes van de gedroogde vijgen en doe de vijgen, amandelpasta en veenbessen in de blender of hakmolentje. Pureer het geheel tot een dikke kleverige pasta ontstaat. Doe het mengsel in een kom en voeg andere ingrediënten toe. Meng alles goed met de handen.
  2. Bekleed een klein rechthoekig doosje met bakpapier. Schep het mengsel in het doosje en en spreid uit tot een plaatkoek van ongeveer 1,5 cm dik. Zet tenminste 1.30 uur in de koelkast. Snij in reepjes en verpak elk reepje met een stukje bakpapier met een strikje. Doe in een zakje en geef cadeau!
Notities

bron libelle

Deel dit Recept

Geef een reactie