Kan als ontbijt als je echt geen tijd hebt, kan als gezonde snack of tussendoortje, of gewoon om mee te nemen naar het werk! En wat vooral belangrijk is, is zonder suiker!
Porties | Prep Tijd | Passieve Tijd |
1stuk | 15min | 1,5uur koelkast |
Porties | Prep Tijd |
1stuk | 15min |
Passieve Tijd |
1,5uur koelkast |
- 200 g gedroogde vijgen
- 2 kl amandelpasta
- 1 el goji bes
- 1 el moerbes
- 1 el gedroogde veenbes
- 1 el gedroogde veenbes
- 1 el pompoenpit
- 1 kl chiazaad
- 1 kl hennepzaad
Ingrediënten
Porties: stuk
|
- Snij de harde steeltjes van de gedroogde vijgen en doe de vijgen, amandelpasta en veenbessen in de blender of hakmolentje. Pureer het geheel tot een dikke kleverige pasta ontstaat. Doe het mengsel in een kom en voeg andere ingrediënten toe. Meng alles goed met de handen.
- Bekleed een klein rechthoekig doosje met bakpapier. Schep het mengsel in het doosje en en spreid uit tot een plaatkoek van ongeveer 1,5 cm dik. Zet tenminste 1.30 uur in de koelkast. Snij in reepjes en verpak elk reepje met een stukje bakpapier met een strikje. Doe in een zakje en geef cadeau!
bron libelle