Vogelmuur(kruid)-pannekoeken

Vogelmuur is zo’n plant die tegelijk mooi is en nuttig, maar erg lastig kan worden door zijn neiging tot woekeren. Vogels zijn er echter dol op, en jij straks ook . Vogelmuur is lekker in een slaatje, gewoon rauw. Maar je kan er ook mee koken.

.

 

Vogelmuur(kruid)-pannekoeken
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Vogelmuur(kruid)-pannekoeken
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
3pers 15minuten 5minuten
Porties Prep Tijd
3pers 15minuten
Kook Tijd
5minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Meng de melk met de suiker en het zout, voeg de dooiers en de gist toe. Doe de bloem in een kom en voeg langzaam en al roerend het melkmengsel toe. Dek de kom af en laat een tot twee uur rijzen, roer er vervolgens de zure room onder en het opgeklopte eiwit.
  2. Was het onkruid en zwier het droog. Hak het in stukken (niet te fijn) en meng onder het deeg.
  3. Verhit een pan met wat olie en bak kleine, dunne pannenkoeken aan beide kanten goudbruin.
  4. Serveer met zure room en eventueel wat bieslook.
Notities

bron de veldverkenners

Deel dit Recept

Geef een reactie