Vurige Spaanse Pincho spiezen

Een pittig gerecht met een verzachtende Mojito yoghurt munt saus.

Vurige Spaanse Pincho spiezen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Vurige Spaanse Pincho spiezen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
8porties 15minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
8porties 15minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Snij de varkenshaas in grove stukken.
  2. Snij de spaanse pepers zeer fijn.
  3. Maak een Marinade van de olie, paprikapoeder, knoflook en de rode peper.
  4. Meng deze door het vlees.
  5. Snij de chorizo in plakjes en rijg deze aan op de spiezen met het vlees .
  6. Maak nu de saus door de munt te wassen en zeer fijn te snijden.
  7. Knijp de limoenen uit en meng deze met de munt door de yoghurt.
  8. Bak de stokbroden in de Airfryer 5min 200graden en daarna meteen de spiezen in je Airfryer gewoon in de frituurmand 7 min 200 graden.
  9. Maak de broodjes mooi op met de uien en de sla en de verse Yoghurt saus.
Notities

Bron : https://www.facebook.com/ThePhilipsChef/?fref=ts

Tip : Je kan dit ook zonder stokbrood eten en gewoon een slaatje erbij.

Deel dit Recept

Geef een reactie