Wraps met zeekraal

Wraps op een vernieuwende maar lekker manier!!

Wraps met zeekraal
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Wraps met zeekraal
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 15minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
2porties 15minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Meng de bloem met het water tot een goed kneedbaar deeg.
  2. Maak er een bal van en leg hem in een kom.
  3. Laat de bal ongeveer 5 minuten rusten, verdeel hem dan in 2 ballen.
  4. Je strooit wat bloem op je werkblad en rolt de ballen 1 voor 1 uit met een deegroller.
  5. Als je een ronde vorm heb gecreëerd smeer je beide kanten in met een beetje olijfolie (dit kun je het beste doen met een spatel).
  6. Bak de tortilla's ongeveer 1,5 minuut per kant aan, niet langer anders worden ze te droog.
  7. Kook ondertussen een bodempje water in een pan.
  8. Als het water kookt voeg je de zeekraal toe en deze kook je in 5 minuten gaar.
  9. Was de kiemen en de rucola sla.
  10. Beleg je wrap eerst met de brie/geitenkaas, vervolgens leg je de rucola sla, de kiemen en de pompoenpitten erover.
  11. Als de zeekraal klaar is giet je deze af en leg je deze ook in de wrap.
  12. Rol de wrap dicht en eet smakelijk!
Deel dit Recept

Geef een reactie