Yoghurtcake met perzik

Maak deze cake vandaag nog zodat je zeker weet dat je een lekker tussendoortje hebt voor heel de week.

Yoghurtcake met perzik
Stemmen: 2
Score: 2
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Yoghurtcake met perzik
Stemmen: 2
Score: 2
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
8porties 15minuten 40minuten
Porties Prep Tijd
8porties 15minuten
Kook Tijd
40minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Vet het cakeblik in met boter, kokosolie of bekleed het blik met bakpapier.
  3. Mix het speltmeel, de baking soda, de kaneel en de vanillepoeder goed door elkaar in een grote kom. Dit kan je gewoon met een lepel of garde doen.
  4. Voeg dan het ei, appelmoes en de yoghurt toe, mix dit door elkaar heen.
  5. Roer de stukjes perzik erdoor heen.
  6. Doe het deeg in het cakeblik en maak eventueel glad met de achterkant van een lepel.
  7. Zet in de oven voor 40 minuten.
  8. Laat daarna de cake goed afkoelen.
Deel dit Recept

Geef een reactie