Zalm met een jasje van honing mosterd

Gewoon gezond genoeg, gemakkelijk genoeg, en absoluut heerlijk genoeg om ons tevreden te houden.

Zalm met een jasje van honing mosterd
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Zalm met een jasje van honing mosterd
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 15minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Mix in een grote kom de aardappelen , groene bonen, olijfolie , peper , zout en lookpoeder goed onder elkaar.
  3. Leg de groenten verspreid op een bakplaat en bak ze af voor 10 minuten.
  4. Mix ondertussen in een kom de 2 soorten mosterd met elkaar. Mix in een andere kom de panko , parmezaanse kaas en peterselie onder elkaar.
  5. Smeer de zalmfilet aan elke kant goed in met het mosterdmengsel en doop ze dan in het panko mengsel en zie dat deze goed ermee bedekt zijn.
  6. Haal de bakplaat met groenten na 10 minuten uit de oven en leg de zalmfilets erbij en de kerstomaten in zijn geheel ook. Schuif terug in de oven voor zo'n 18 minuten to de zalm gaar is.
  7. Smakelijk
Deel dit Recept

Geef een reactie