Zalm met koriander pesto

Een aziatisch geinspireerde pesto en zalm , wat wil je nog meer?

Zalm met koriander pesto
Stemmen: 2
Score: 2.5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Zalm met koriander pesto
Stemmen: 2
Score: 2.5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 15minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Leg de zalm met de huid naar beneden op een bord en kruid af met peper en zout , zet even opzij
  2. Doe de olijfolie , soyasaus , knoflook , limoensap , gember , rode peper en lente ui in de blender en blend tot een gladde massa.
  3. Doe dan de koriander en basilicum bok en blend verder tot een homogene pesto , als de saus wat te dik is kan je er een beetje water bijvoegen.
  4. Maak de anti aanbakpan heet , doe er wat olijfolie in en leg de zalm erin met het vel naar beneden. Bak de zalm zo'n 3 min zonder hem te bewegen en totdat het vel wat krokant is .
  5. Draai hem dan voorzichtig om en bak deze ook aan deze kant voor zo'n 5 minuten
  6. Leg op een bord en smeer er wat pesto over.
  7. Heel lekker met spinazie erbij als groenten
Deel dit Recept

Geef een reactie