Zalm met mozarella en tomaat

Een eenvoudig maar puur recept

Zalm met mozarella en tomaat
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Zalm met mozarella en tomaat
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 10minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
4porties 10minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 ºC.
  2. Dep de zalmfilets droog en leg ze in de ovenschaal.
  3. Bestrooi met peper en zout.
  4. Snijd de basilicum in stukjes en strooi dit over de zalmfilet.
  5. Snij de tomaten in schijfjes en verdeel ze op de zalmfilet
  6. Snij de mozzarella in schijfjes en verdeel dit over de tomaat op de zalmfilet.
  7. Verwarm de zalmfilets 20 minuten in de oven tot ze mooi gaar zijn en de mozzarella is gesmolten.
  8. Serveer de zalm met een lekkere salade
Deel dit Recept

Geef een reactie