Zalm met venkel

Een super makkelijk maar vooral smakelijk recept en iedereen kan dit maken.

Zalm met venkel
Stemmen: 3
Score: 2.33
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Zalm met venkel
Stemmen: 3
Score: 2.33
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
1portie 20minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
1portie 20minuten
Kook Tijd
10minuten
Instructies
  1. Snij de venkel en rode ui in brunoise.
  2. pers de knoflook uit enpers een halve citroen uit.
  3. Meng dit alles samen onder elkaar met de olijfolie.
  4. Leg een dikke laag van het mengsel op je zalm.
  5. Doe je zalm 10 minuten in de af op 200 graden en klaar!
Deel dit Recept

Geef een reactie