Zalmbrochette met citroen en dille

Deze heerlijke brochette mag niet ontbreken tijdens een bbq.. vergezeld van een frisse salade van avocado, citroen en veel meer!

Zalmbrochette met citroen en dille
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Zalmbrochette met citroen en dille
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4pers 10minuten 12minuten
Porties Prep Tijd
4pers 10minuten
Kook Tijd
12minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Borstel de aardappelen goed schoon met een borsteltje of schuursponsje, onder stromend water. Snij ze in stukken en stoom of kook ze beetgaar in ongeveer 10 minuten. Laat afkoelen.
  2. Verwijder de schil en pit van de avocado en plet het vruchtvlees met een vork, meng de mosterd erdoor en breng op smaak met citroensap, peper en zout.
  3. Snij de komkommer in stukjes, pel en snipper de rode ui, hak de dille fijn. Meng in een grote kom de aardappelen met de geplette avocado, komkommer, rode ui en dille. Zet in de koel- kast tot gebruik.
  4. Snij de citroen in plakken. Snij de zalm in hapklare blokjes en rijg ze, met de plakken citroen, op spiesjes. Gebruik 2 spiesjes per brochette, zo kun je ze straks makkelijker draaien. Bestrijk met olijfolie en kruid met gesnip- perde dille en venkelzaad. Gril de zalm 2 à 3 minuten aan elke kant. Bestrooi met wat extra dille en venkelzaad.
  5. Serveer de zalmspiesjes met aardappelsalade.
Notities

bron libelle

Deel dit Recept

Geef een reactie