Zalmspiesjes met Kreeft & Chili Lime Boter

Nog een lekker hapje voor op de BBq of grillpan, eet makkelijk op een stokje

Zalmspiesjes met Kreeft & Chili Lime Boter
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Zalmspiesjes met Kreeft & Chili Lime Boter
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4pers 15minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
4pers 15minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Verwarm een ​​grillpan of barbecue over middelmatige hitte. Plaats de boter, krab, zout, peper, tomatenpasta, chili, limoenhuid en sap en limoenbladeren in een voedselverwerker en verwerk tot het glad is.
  2. Giet de zalm op spiesjes en wrijf met de helft van het botermengsel. Kook de spiesjes 2-3 minuten aan elke kant voor medium, zeldzaam of tot op de juiste wijze gekookt, poets met de resterende boter terwijl de zalm kookt. Bovenkant met de micro kruiden en serveren met de limoen wiggen. Bedien 4.
  3. + U kunt gekookt geplukt krabvlees kopen van uw visser.
Notities

bron donna hay

Deel dit Recept

Geef een reactie