Zeeduivelspiesjes met tapenade

Een lekker hapje of voorgerecht zijn deze zeeduivelspiesjes gewikkeld in spek.

Zeeduivelspiesjes met tapenade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Zeeduivelspiesjes met tapenade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 10minuten 5minuten
Porties Prep Tijd
4porties 10minuten
Kook Tijd
5minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Pureer de sjalot met de zongedroogde tomaten en provençaalse kruiden tot een tapenade.
  2. Kruid bij met peper en zout en zet afgedekt opzij.
  3. Kruid de blokjes zeeduivel met peper.
  4. Verpak elk stukje in een plakje spek en prik ze op spiesjes.
  5. Gril de spiesjes 5 minuten kort aan en draai ze regelmatig om.
  6. Verdeel de zeeduivelspiesjes over de borden en serveer met de tapenade.
Notities
Deel dit Recept

Geef een reactie