Zoete aardappel – pompoencurry

Een heerlijke curry die je een comfygevoel geeft.

Zoete aardappel - pompoencurry
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Zoete aardappel - pompoencurry
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 45minuten 50minuten
Porties Prep Tijd
4porties 45minuten
Kook Tijd
50minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verhit de 2 eetl.olijfolie in een stoofpan en bak de ajuin met de look en de gember aan voor 1 à 2'.
  2. Doe er dan de zoete aardappelblokjes bij de stukken pompoen en de paprika.,ook de tomatenpuree, de kerriepoeder en indien gewenst de currypasta + peper en zout.
  3. Roer alles goed door elkaar en bak het al roerende zo,n 3 à 5'.
  4. Doe er de kokosmelk bij. Terug goed omroeren.
  5. Laat het dan zacht sudderen tot de groenten gaar zijn.
  6. Dan doe je er de tomaatjes bij en de peultjes, en de cashewnoten. wederom goed omroeren.
  7. Dan doe je er het sap van de limoen bij ,alsook de munt en de basilicum.
  8. Laat nog even staan en geniet van dit lekker gerecht.
Notities

Recept door Mathy Schelfhout

Deel dit Recept

Geef een reactie