Zoete nem van banaan

Ontdek dit origineel Vietnamees dessertje, met een gefrituurde nem met heerlijk zoete banaan, kokosmelk, krokante pinda’s en sesamzaad.

Zoete nem van banaan
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Zoete nem van banaan
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
12porties 5minuten 5minuten
Porties Prep Tijd
12porties 5minuten
Kook Tijd
5minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Snijd elke banaan in twee stukken en halveer ze in de lengte.
  2. Dompel de rijstvellen onder in heet water tot ze zacht zijn. Leg ze op een vochtige handdoek of een bord.
  3. Leg op elk rijstvel een stukje banaan en strooi er witte en zwarte sesamzaadjes over. Lepel er kokosbloesemsuiker over en rol op.
  4. Bak de nems 3 min op 180 graden in de af.
  5. Warm de kokosmelk op en giet deze over de nems. Werk af met de geroosterde pindanoten.
Notities

Recept door  https://15gram.be

Deel dit Recept

Geef een reactie