Zwarte bonenburger

Een heerlijke veggie hamburger

Zwarte bonenburger
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Zwarte bonenburger
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 15minuten 40minuten
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
40minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Kook de quinoa in een pannetje volgens de instructies op het pak.
  2. Wanneer al het water is geabsorbeerd door de quinoa laat je deze nog even op laag vuur staan tot de quinoa begint de knisperen.
  3. Nu weet je dat er geen extra vocht meer in de quinoa zit en je burgers goed zullen binden.
  4. Giet de zwarte bonen af en laat even uitlekken.
  5. Doe vervolgens alle ingrediënten in je keukenmachine en mix tot je een kruimelige mix overhoudt. Als het te droog is geworden, kan je er een klein beetje olijfolie aan toevoegen.
  6. Vorm er 4 middelgrote burgers van en bak ze in de pan (in olie) in zo’n 10 minuten goudbruin en krokant.
  7. Leg eventueel de burgers op een (glutenvrij) broodje en serveer ze met zelfgemaakte hummus, , tomaten ketchup, spinazie en plakjes tomaat.
Deel dit Recept

Geef een reactie