Côte à l ‘os met verse kruidenboter

FavoriteLoadingAan favoriete recepten toevoegen

Een lekker stuk vlees voor op de barbecue, deze côte à l’os met zelfgemaakte verse kruidenboter, heerlijk!

Côte à l 'os met verse kruidenboter
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Côte à l 'os met verse kruidenboter
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 5minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4porties 5minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Roer de boter glad en meng er voorzichtig de sjalotsnippers, knoflook en peterselie door.
  2. Kruid naar smaak met peper en zout.
  3. Rol de kruidenboter op in plasticfolie en laat opstijven in de koelkast.
  4. Verwarm de grillplaat op middelhoge stand.
  5. Bestrijk het vlees met de arachideolie en kruid met zout en cayennepeper.
  6. Grill ze tot gewenste gaarheid.
  7. Haal het vlees van de grill en laat 10 minuten rusten onder aluminiumfolie.
  8. Verdeel de côtes à l'os over 4 borden en werk af met een schijfje van de versgemaakte kruidenboter.
Notities

Recept door  https://15gram.be

Deel dit Recept

Geef een reactie