Goed fruit voor een platte buik

Goed fruit voor een platte buik

We willen allemaal een platte buik hebben. Maar hoe bereiken we dit doel? Met een beetje inspanning en door het juiste fruit te eten. We zullen je laten zien welke dat zijn.

Hoe kan fruit helpen om een platte buik te krijgen?

Het is onmogelijk om 24 uur per dag een platte buik te hebben. In ieder geval niet elke dag. Er zijn gewoon een aantal voedingsmiddelen die ervoor zorgen dat onze buik opzwelt. Daarnaast zorgt ons spijsverteringsproces er ook voor dat onze buik een beetje opgezet is.

Je weet al dat je voldoende water moet drinken en je consumptie van vet, geraffineerde bloem en zout moet beperken… Al deze dingen zorgen niet alleen voor gewichtstoename, maar ook voor vochtophoping. Sommige soorten fruit bevatten erg gezonde vezels die een ontsteking van de maag voorkomen en dankzij hun flavonoïden kunnen ze ons helpen om vet te verbranden en gewicht te verliezen. Dus het is het echt waard om op fruit te vertrouwen om je gezondheid te verbeteren en een plattere buik te krijgen. Fruit geeft ons vitaminen en mineralen en is een natuurlijke bron om het dagelijkse welzijn te verbeteren.

1. De voordelen van groene appel

De Granny Smith is de bekendste. Hij bevat componenten die helpen om het colon en de darmen te reinigen, vet en giftige stoffen te verbranden en de groei van ‘goede’ bacteriën bevorderen.  Volgens hun onderzoek geven groene appels ons vitaminen en polyfenolen met erg weinig koolhydraten. Het is een goed idee om ze twee keer per dag te eten. Het is een perfect voedingsmiddel om te consumeren wanneer we onderweg zijn en om een plattere buik te krijgen.

2. Energieke bananen

Bananen zijn rijk aan kalium en helpen het watergehalte van het lichaam in balans te houden om de inname van natrium te neutraliseren.  Je kan het beste elke dag een banaan consumeren, vooral in de ochtend of avond. Ze zijn rijk aan kalium en helpen om de natriumwaarden in het lichaam te balanceren. Dit alles zal vochtretentie bestrijden en je een lichter gevoel geven. Aarzel niet om er vandaag één te eten!

3. De ontstekingsremmende effecten van papaja

Naast dat papaja grote hoeveelheden vitamine C bevat, is het ook een fruitsoort met geweldige ontstekingsremmende eigenschappen. Het helpt om de ingewanden te reinigen, giftige stoffen te elimineren, het lichaam in het geheel te balanceren en de spijsvertering te bevorderen.  kan er een salade mee maken voor de lunch, omdat het erg goed samen gaat met andere soorten fruit, zoals aardbeien en kiwi’s.

4. Bessen

Het is mogelijk niet het makkelijkste fruit om te vinden en dagelijks te consumeren, maar als je de kans hebt om verse zwarte bessen, frambozen, bosbessen of gojibessen te kopen, aarzel dan niet, want je gezondheid zal je bedanken en je buik zal ook platter worden. Ze helpen om infecties en ontstekingen te voorkomen, verbeteren de spijsvertering en zorgen voor een gezonde darmflora. Ze hebben ook een genezend effect op de blaas en helpen ons om gewicht te verliezen door ons van binnen te reinigen en beschermen.

5. De voordelen van citroen

We raden  aan om regelmatig citroensap gemengd met een glas normaal water te drinken. Dit is een simpele tonic die je helpt om het lichaam te ontgiften, je van binnen reinigt en giftige stoffen elimineert, vetten verbrandt, je vitamine C geeft en je immuunsysteem versterkt. Dit zijn geweldige eigenschappen die niemand zou moeten missen.

6. Gezonde ananas

Ananas is een geweldige vriend voor een platte buik. Het bevat grote hoeveelheden bromelaïne. Het helpt om proteïnen te absorberen en geeft het lichaam grote hoeveelheden oplosbare vezels, die helpen om giftige stoffen te elimineren en je darmgezondheid bevorderen. Je kan er zoveel van eten als je wilt en je zal nooit aankomen.

 

 

Geef een reactie