Mangomousse met passievrucht
Een lekker en fris dessertje. Proef de zomer in je mondLees meer
Pastaschotel met spinazie en ei
Deze klassieke schotel geven we een upgrade in de vorm van een gezonde lekker bloemkool saus te gebruiken in plaats van de bechamelsaus.Lees meer
Kokoskoekjes met cranberry en pistachenoten
Deze koekjes doen het geweldig op de kersttafel.Lees meer
Scaloppine Milanese
De meest bekende manier om kalfslapjes/scaloppine klaar te maken is natuurlijk ‘alla Milanese’Lees meer
Vegetarische pierogi
Deze poolse lekkernij heeft een hartige of een zoete vulling maar wij maken deze met een vegetarische vulling. Ideaal als voorgerechtje of een lunchhapjeLees meer
Koekjes met rozemarijn en citroen
Olijfolie, citroen en rozemarijn. Nee, niet je typische koekjes -ingrediënten. Maar ze zijn zo verrassend lekker van smaak dat je ze zeker moet proberen.Lees meer
Amandel – appel cake
Een eenvoudige amandel – appel cake. Je kan hem maken met eender welk seizoensfruit en de kinderen love it!Lees meer
Gevulde avocado met een jasje van prosciutto
Vol met omega – 3 , eiwitten en gezonde vetzuren. Alles wat je nodig hebt voor een voedzaam ontbijt.Lees meer
Frangipane taart van vijgen , dadels en amandelen
Deze glutenvrije frangipane is heerlijk om te maken en zeker geen moeilijke taart. Ik raad wel aan om een stevige foodprocessor te gebruiken.Lees meer