Marrokaans gekruide zalm met citroen – yoghurt saus
Dit recept bewijst dat hoe simpel ze ook zijn , ze ongelooflijk lekker zijn !Lees meer
saag aloo gobi
Voedzame spinazie vormt de basis voor dit traditionele, gezonde Indische gerecht, gecombineerd met aardappel en specerijen.Lees meer
Romige viscurry met bloemkoolrijst
Lekker gezond , niet veel werk dus ideaal om te maken op een doordeweekse werkdag. Je kan de bloemkoolrijst steeds vervangen door volkoren rijst of zilvervliesrijst.Lees meer
Curry van aubergine en kikkererwten
Deze curry smaakt heerlijk met een stukje vis erbijLees meer
Pannenkoekjes met limoen-yoghurtdip
Maak deze koekjes eens van bloemkool als gezond tussendoortje voor jezelf, of snoepje voor de kids. Of serveer ze bij de vis of vleesschotel…Lees meer
Kokos-koolsoep
Heerlijk Oosters-getinte-herfst-soep, die je helemaal verwarmt tijdens deze koudere dagen!Lees meer
Groene Thaise Currypasta
Zelf groene Thaise currypasta maken is niet moeilijk. Je hebt er alleen wat specifieke ingrediënten voor nodig (die je heel goed kunt invriezen) en je moet wat snijwerk voorbereiden. Daarna doet de keukenmachine alles voor je en de Thaise currypasta is dan meteen klaar voor gebruik. Vooral belangrijk dat erLees meer
Lasagne met pompoen, spinazie en Hüttenkäse
Veel kan er niet misgaan: je maakt verschillende lagen met simpele ingrediënten, steekt de boel in de oven, en klaar.Lees meer