Boeuf bourguignon
Twaalf ingrediënten, één pan. Méér heb je niet nodig. Alleen nog geduld, want langzaam stoven is een must.Lees meer
Frisse erwtensoep met munt, escargots, spekjes en rozemarijn
Zalig verrassend soepje!Lees meer
Varkenshaasje met pastinaakstoemp
Lekker no nonsens gerecht..;voor de koudere dagen die eraan komen! Dus laat je met dit gerecht maar eens lekker gaan!Lees meer
Konijn op grootmoeders wijze
Een klassieker dit recept op grootmoeders ouderwetse wijze, met een bruin biertje! Smullen maar! Lees meer
Kip in champignonroomsaus
Maak hier genoeg van, want groot en klein gaan vragen bij te scheppen! Serveer je dit met rijst of krieltjes is dit een heerlijk comfortje!Lees meer
Bloemkool met kerriesaus
Ben je niet zo’n fan van bloemkool? Probeer dan een deze variant: Bloemkool met kerriesaus! De spekjes en de kerriekruiden combineren heel goed met de uitgesproken bloemkool, dat nu werkelijk iedereen hem wel lust.Lees meer
Winterslaatje van fazant met mosterdvinaigrette
Heerlijk herfst-winter slaatje met een stukje wild en nog gezond ook!Lees meer