Gegrilde Franse perziken met spek, geitenkaas en lavendel

Een verrassend smakelijk pakketje

Gegrilde Franse perziken met spek, geitenkaas en lavendel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Gegrilde Franse perziken met spek, geitenkaas en lavendel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 10minuten 3minuten
Porties Prep Tijd
4porties 10minuten
Kook Tijd
3minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Snijd de perziken in twee, ontpit ze en snijd ze vervolgens in plakjes van iets minder dan een halve centimeter.
  2. Leg ze per twee op de repen spek.
  3. Snijd de geitenkaas in plakjes en leg ze op de perziken.
  4. Rits de bloemen van de lavendel en strooi een klein beetje over de geitenkaas.
  5. Bedek opnieuw met een plakje perzik en rol alles toe.
  6. Overgiet met een klein beetje olijfolie en grill ze 2 à 3 minuutjes op elke kant op de BBQ.
Notities

Recept door Piet speelt met vuur BBQ

Deel dit Recept

Geef een reactie