Lichte gazpacho

Heerlijk als gezond tussendoortje, als koude lunch opt werk, of als soepje bij de apero, op warme dagen! En vooral zonder toevoegingen en suiker!

Lichte gazpacho
Stemmen: 6
Score: 2.5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Lichte gazpacho
Stemmen: 6
Score: 2.5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd Passieve Tijd
2porties 15minuten 5minuten 12uur
Porties Prep Tijd
2porties 15minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
5minuten 12uur
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Schil de komkommer en de paprika en snijd ze in kleine stukjes. Pel de ui en de knoflook en snipper fijn. Laat de gepelde tomaten uitlekken.
  2. Doe de komkommer, de paprika, de ui, de knoflook, de tomaten en de azijn in een kom. Breng op smaak met peper en zout. Dek de kom af met plasticfolie en zet een nacht in de koelkast.
  3. Mix de soep glad en breng eventueel op smaak. Zet koel weg tot net voor het opdienen.
  4. voor het opdienen een paar fijne snippers paprika en kleine stukjes kerstomaatjes erop dresseren, en eventueel verse tuinkruiden...
Deel dit Recept

Geef een reactie