Zelf kaassoufflés maken , heerlijk! Hierdoor kun je eindeloos variëren en zo je eigen favoriete kaassoufflé maken.
Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
20porties | 20minuten | 8minuten |
Porties | Prep Tijd |
20porties | 20minuten |
Kook Tijd |
8minuten |
- 20 plakjes bladerdeeg
- 250 gram goudse kaas
- 250 gram brie
- 15 gram honing
- 250 gram gorgonzola
- 250 gram Cheddar
- 3 eieren
- 150 gram panko
- oliespray
Ingrediënten
Porties: porties
|
- Verdeel de kaas per soort in kleine stukjes.
- Leg de plakjes bladerdeeg met de bebloemde kant op de snijplank en leg op elk plakje bladerdeeg kaas.
- Je krijgt van elke soort 5 soufflés, namelijk cheddar, brie honing, gorgonzola en Goudse kaas.
- Klop de eieren en strijk de randen dun in met wat ei.
- Vouw de plakjes dicht naar keuze en druk aan met een vork (driehoeken, rechthoeken of met een steker).
- Haal nu de gevormde soufflés door het geklopte ei en daarna door de panko broodkruim.
- Spray de soufflés in met wat olie en bak ze in de Airfryer in de frituurmand voor 8 minuten op 180 graden tot ze luchtig en krokant zijn.
- Deze kan je ook altijd frituren in kokosolie.
Recept door http://www.philips.nl/c-m-ho/philips-chef