Aardappel-appelsalade

Heerlijke aardappelsalade voor bij de BBQ!!

Aardappel-appelsalade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Aardappel-appelsalade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Ingrediënten
Porties:
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Schil de aardappelen, snijd ze in dobbelsteentjes en kook ze in ongeveer 10 minuten gaar. Test even vooraleer je ze afgiet.
  2. Laat ze vervolgens afkoelen.
  3. Meng ondertussen de vinaigrette van de yoghurt, azijn, mosterd, geraspte citroenschil, fijngehakte look en blaadjes van de citroentijm. Breng op smaak met zwarte peper en zout.
  4. Snijd de (geschilde) appels in kleine dobbelsteentjes.
  5. Snijd de ajuin in fijne blokjes of ringen, al naargelang je voorkeur.
  6. Meng de appels, aardappelen, ajuin met de vinaigrette en zet in de koelkast gedurende minimaal een half uur.
Notities

Dit recept werd gedeeld door https://onaponakookt.wordpress.com

Deel dit Recept

Geef een reactie