aardappelschotel met zomerse groenten en worst

FavoriteLoadingAan favoriete recepten toevoegen

Een pan vol met heerlijke , gezonde zomergroenten ,aardappelen en kippenworst!

aardappelschotel met zomerse groenten en worst
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
aardappelschotel met zomerse groenten en worst
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 50minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
50minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verhit de olijfolie in de pan en doe hierin de aardappelen afgekruid met zout , peper en knoflookpoeder.
  2. Zet het deksel op de pan , draai het op een klein vuur en bak voor zo'n 20 minuten en roer de aardappelen regelmetig zodat ze niet aanbakken.
  3. Haal de aardappelen uit de pan en zet ze even opzij bedekt met wat zilverpapier
  4. Verhit de pan op een mediumvuur en bak hier voor een 5 tal minuten de stukjes kippenworst , voeg dan de paprika's , courgette , ajuin en italiaanse kruidenmix eraan toe.
  5. Bak alles nog zo'n 15 minuten totdat de groenten zacht zijn en de worst doorbakken.Roer alles met regelmaat door elkaar.
  6. Voeg de aardappelen erbij met de geperste knoflook en bak nog een 5 tal minuten.
  7. smakelijk!
Deel dit Recept

Geef een reactie