Aardbeien / Pecannoten Kipsalade In Avocado bowl

FavoriteLoadingAan favoriete recepten toevoegen

Een verfrissende en overheerlijke combinatie

Aardbeien / Pecannoten Kipsalade In Avocado bowl
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Aardbeien / Pecannoten Kipsalade In Avocado bowl
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd Passieve Tijd
4porties 15minuten 25minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
25minuten 30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Pel de knoflook en leg deze in een kookpot met water en breng aan de kook.
  2. Kook gedurende een 25 min de kippenborst in af en laat afkoelen.
  3. Snij ondertussen de avocado in de helft, ontpit en hol het vruchtvlees eruit
  4. Snij de kip in kleine stukjes
  5. Snij de aardbeien in 4
  6. Hak de pecannoten fijn
  7. Meng dit alles onder de griekse yoghurt en kruide af met peper , zout en paprikapoeder
  8. Vul de advocadohelften met het kippenmengsel.
  9. Garneer met de fijngesneden peterselie
  10. smakelijk
Deel dit Recept

Geef een reactie