All i pebre de anguila

All i pebre de anguila is een traditioneel recept uit Valencia. Deze stoofschotel met paling doet je watertanden.

All i pebre de anguila
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
All i pebre de anguila
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. We doen de stukken paling samen met de visfumet en laten deze even intrekken.
  2. Ondertussen schillen we de aardappelen en snijden deze in blokjes.
  3. Verhit in een aarden pot ( een creuset pot of tajine kan ook) wat olijfolie en stoof de 1/2 bol knoflook samen met de geraspte tomaat voor 2 minuten. Voeg er dan het
  4. paprikapoeder en de chilipeper toe en stoof nog een minuutje aan.
  5. We voegen dan de paling samen met de visfumet en de aardappelen toe. Voeg eventueel een beetje water toe zodat alles juist onder staat en laat alles koken op een middelmatig vuur voor zo'n 15 minuten.
  6. Ondertussen doen we de toast in de vijzel en roosteren we de amandelschilfers lichtbruin.
  7. Wanneer na 15 minuten de aardappelen gaar zijn voeg je het broodkruim en de amandelen erbij , laat alles nog zo'n 3 minuten sudderen.
  8. Smakelijk
Deel dit Recept

Geef een reactie