Amandel – appel cake

Een eenvoudige amandel – appel cake. Je kan hem maken met eender welk seizoensfruit en de kinderen love it!

Amandel - appel cake
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Amandel - appel cake
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
8porties 15minuten 35minuten
Porties Prep Tijd
8porties 15minuten
Kook Tijd
35minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Vet een cakevorm van 22 cm in.
  3. Mix de 2 soorten bloem en bakpoeder onder elkaar .
  4. Mix in een andere kom de gesmolten boter , eieren , kokosbloesemsuiker , appelmoes , vanille extract en amandelextract onder elkaar.
  5. Voeg de natte mix bij de droge mix voeg de melk erbij en mix alles zeer goed onder elkaar.
  6. Doe de helft van het deeg in de bakvorm , strijkt hem met een spatel mooi glad.
  7. Leg de helft van de sneetjes appel dakpansgewijs op het deeg.
  8. Giet de overige helft van het deeg erover , maak weer glad met de spatel en leg de overige appel schijfjes erop.
  9. Doe nog een beetje kaneel op de toplaag en plaats de cake in de oven voor zo'n 35 minuten.
  10. Laat minstens 10 minuten afkoelen eer je hem serveert
Deel dit Recept

Geef een reactie