Amandel – chocolade – courgettebrood
Porties Prep Tijd
16porties 20minuten
Kook Tijd
50minuten
Porties Prep Tijd
16porties 20minuten
Kook Tijd
50minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Rasp de courgette en leg ze op wat keukenpapier zodat het meeste vocht eruit gezogen wordt. Leg even opzij
  3. Doe in een kom de 2 soorten bloem , kaneel , bakpoeder , baksoda en zout.
  4. Pak een andere kom en mix daarin de eieren , kokosbloesemsuiker , olijfolie , amandelmelk en vanille extract. Pak de geraspte courgetten , knijp nog ven het overtollig vocht eruit en mix deze onder het eimengsel.
  5. Doe de droge ingrediƫnten erbij en roer alles goed onder elkaar.
  6. Doe het deegmengsel in de cakevorm , besprenkel de chocoladedruppels erover en bak deze voor zo’n 50 minuten in de oven.
  7. Laat afkoelen en smakelijk!