Amandelbrood

Lekker brood met een smaakje, of gewoon een plakje als dessert bij de koffie of thee.

Amandelbrood
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Amandelbrood
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2personen 5minuten 45minuten
Porties Prep Tijd
2personen 5minuten
Kook Tijd
45minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. meng in een kom de eieren, het keltisch zeezout, bicarbonaat, appelazijn en agavesiroop samen
  2. voeg daarna het amandelmeel toe en meng dit tot een beslag
  3. Giet dit beslag in een ingevet cakeblik
  4. bak in de oven op 180 graden in ongeveer 45 minuten gaar
  5. tip qua gaartijd : prik met een satéprikker of breinaald in je gebak, als die nog nat is nog een paar minuten bij laten bakken
Notities

eigen recept

Deel dit Recept

Geef een reactie