Amandelkoekjes met vijgen of dadels

Lekkere gezonde koekjes voor bij de koffie of thee.

Amandelkoekjes met vijgen of dadels
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Amandelkoekjes met vijgen of dadels
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
20porties 10minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
20porties 10minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 170 graden.
  2. Verwijder de stenen uit de dadels of de aanzet van de vijgen en doe in stukken.
  3. Doe dit in een kom van een keukenrobot of hakmachine samen met de boter en het amandelmeel.. Hak fijn en laat draaien tot 1 geheel.
  4. Wil je kleine koekjes dan maak je 20 bolletjes , wil je grote koekjes dan maak je 10 bolletjes.
  5. Leg bakpapier op een ovenplaat en leg daar de bolletjes op en duw ze dan wat plat.
  6. Zet 13' in de oven .
  7. Ze zijn dan wat zacht gebakken. Heb je ze liever wat harder dan moet je ze nog even laten staan.
  8. Laat even afkoelen op het bakpapier en leg ze dan op een rooster om verder af te koelen.
Notities

Recept door Mathy Schelfhout

Deel dit Recept

Geef een reactie