Amaranth pap met kruidig gestoofde peertjes en pistachenootjes

Amaranth ziet er uit als graankorrels, alleen is het geen graan, maar een zaad en bevat het geen gluten. Een lekker ontbijt!

Amaranth pap met kruidig gestoofde peertjes en pistachenootjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Amaranth pap met kruidig gestoofde peertjes en pistachenootjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Kook Tijd
2porties 35minuten
Porties
2porties
Kook Tijd
35minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Doe de amaranth de avond van te voren in een kom met voldoende water en laat een nacht weken.
  2. Spoel de amarath af onder de kraan (in een fijnmazig vergiet) en laat uitlekken.
  3. Doe de amaranth samen met de amandelmelk en het zout in een keteltje en breng het geheel aan de kook. Zet het vuur laag, doe een deksel op de pan en laat 25 minuten zachtjes koken. Roer af en toe even om.
  4. Haal de amaranth van het vuur en laat ongeveer 10 minuten staan zodat het geheel wat dikker wordt.
  5. Schil ondertussen de peren, verwijderen de kern en snijd in blokjes.
  6. Doe een klein schepje kokosolie in een pan, laat smelten en stoof hierin de blokjes peer met de kruiden tot ze beetgaar zijn.
  7. Doe de amaranthpap in 2 schaaltjes, verdeel er de blokjes peer over en werk af met wat fijngehakte pistachenoten.
Deel dit Recept

Geef een reactie