Appel crumble

Eenvoudig , lekker , gezond ! 

Appel crumble
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Appel crumble
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 15minuten 45minuten
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
45minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Schil de appelen en snijd ze in kleine stukjes.
  3. Besprenkel de appelstukjes met water en citroensap en strooi er de suiker en de kaneel over. Goed mengen.
  4. In een andere schaal de bloem, amandel, kokosbloesemsuiker en boter mengen tot het op broodkruimels lijkt. Meng er op het laatst de walnoten door.
  5. Doe de appelen in een ovenschaal en bedek ze met het deegkruimels.
  6. Laat 45 min. bakken, tot de kruimels bruin zijn en de appelen zacht.
Deel dit Recept

Geef een reactie