Avocado-chocoladetaart

Dit is een droom op je bord, maak er genoeg want het zal snel op zijn! 

Avocado-chocoladetaart
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Avocado-chocoladetaart
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Passieve Tijd
1taart 20minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
1taart 20minuten
Passieve Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: taart
Ingrediënten
Porties: taart
Instructies
  1. Blend de noten, de vijgen en het kokosvet in een blender tot een grove mix.
  2. Bedek de bodem en de zijkant van de taartvorm met bakpapier. Leg het notenmengsel erin en druk stevig aan. Zet weg in de koelkast.
  3. Laat de chocolade rustig smelten au bain-marie. Mix het vruchtvlees van de avocado’s en meng met een beetje sap van de limoen. Meng de gesmolten chocolade onder de avocadopuree.
  4. Lepel het chocolademengsel over de noten in de taartvorm. Laat minstens 20 minuten afkoelen in de koelkast.
  5. Haal de taart vlak voor het serveren uit de koelkast. Doe de sluitring open en verwijder de zijkant van de vorm. Verwijder de bodem en leg de taart op een dienbord; verwijder nu pas het bakpapier.
  6. Geniet van dit heerlijke dessert!
Deel dit Recept

Geef een reactie