Avocado gevuld met eiersalade en zalm

Avocado, ei en zalm is best wel en goede combinatie. Nou ja heel erg goed eigenlijk.

Avocado gevuld met eiersalade en zalm
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Avocado gevuld met eiersalade en zalm
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Passieve Tijd
2 porties 30minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
2 porties 30minuten
Passieve Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Kook eerst de eieren hard en laat deze afkoelen in de koelkast.
  2. Maak ondertussen de basis voor de eiersalade.
  3. Meng de mayonaise, peper, zout en dille. Snijd de bieslook fijn en meng deze ook door het sausje.
  4. Pel de eieren en snijd deze fijn met een mes of in de eiersnijder.
  5. Meng het ei door de mayonaise.
  6. Snipper de zalm en meng het ermee onder.
  7. Snijd de avocado’s door de helft en ontpit de avocado’s.
  8. Vul de avocado’s met de eiersalade met zalm.
  9. Versier de avocado’s met eiersalade met een laatste beetje dille voor extra garnering en de avocado’s zijn klaar!
  10. Het allerlekkerste is het om ze zo uit te eten.
Notities
Deel dit Recept

Geef een reactie