Avocado met ei

Lekker, eenvoudig, mooi en gezond. Smakelijk!

Avocado met ei
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Avocado met ei
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
1pers 5minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
1pers 5minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Hak de gedroogde tomatenpartjes in stukken.
  2. Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit en leg de avocadostukken in een ovenschaal. Breek telkens een ei in de kuil van de avocado en leg er de stukjes gedroogde tomaat bij. Het wit zal erlangs lopen maar dat is niet erg. Je kunt eventueel ook het gat groter maken. Zet de ovenschotel een tiental minuten in een warme oven op 180 °C.
  3. Serveer met fijngesnipperde lente-uitjes. Heerlijk!
Deel dit Recept

Geef een reactie