Aziatische zomersalade met komkommerspaghetti

FavoriteLoadingAan favoriete recepten toevoegen

Waarom altijd plakjes of blokjes komkommer in je salade? Hij ziet er zoveel leuker uit als je de komkommer in sliertjes snijdt.

Aziatische zomersalade met komkommerspaghetti
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Aziatische zomersalade met komkommerspaghetti
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4pers 10minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
4pers 10minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Meng de limoensap, limoenzeste, vissaus, suiker, sesamolie en de rode pepertjes voor een vinaigrette. Bak de scampi’s gaar in een klein beetje olie, in 2 à 3 minuten aan elke kant. Blus met de helft van de vinaigrette.
  2. Spoel de komkommer en snij ‘m met een mandoline in fijne slierten. Voeg de rest van de vinaigrette toe en laat marineren.
  3. Week de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat gedurende 2 minuten doorzichtig en gaar worden. Spoel ze onder stromend koud water en laat ze goed uitlekken.
  4. Spoel en halveer de kerstomaatjes. Meng ze met de glasnoedels, lente-uitjes, verse kruiden, scampi’s en komkommerslierten. Verdeel ze over de borden en werk af met de gehakte pinda’s
Notities

bron libelle

Deel dit Recept

Geef een reactie