Baba Ganoush

Baba ganoush is een heerlijke dip op basis van aubergine.

Baba Ganoush
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Baba Ganoush
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Prep Tijd Kook Tijd
10minuten 30minuten
Prep Tijd
10minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties:
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Halveer de aubergine in de lengte.
  3. Snijd met een mes een ruitjespatroon in het vruchtvlees. Snijd door tot bijna op de schil. Leg de aubergine op de bakplaat (ruitjes naar boven)
  4. Meng de kruiden met de olijfolie met een theelepel in een schaaltje.
  5. Verdeel het mengsel over de aubergine.
  6. Zet de aubergines in de oven voor 30 minuten.
  7. Laat de aubergines afkoelen.
  8. Lepel het vruchtvlees uit de aubergine helften en pureer met een staafmixer.
  9. Voeg nu de knoflook toe en pureer nog even.
Deel dit Recept

Geef een reactie