Banaan en ananas op de BBQ

Ook voor het dessert mag je je barbecue gerust nog even warm stoken.

Banaan en ananas op de BBQ
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Banaan en ananas op de BBQ
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 5minuten 5minuten
Porties Prep Tijd
4porties 5minuten
Kook Tijd
5minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Steek de barbecue aan en zet de rooster op de hoogste stand.
  2. Wacht tot de kolen wit zien.
  3. Geef de bananen 2 insnijdingen in de lengte.
  4. Leg de gekerfde bananen op de barbecue.
  5. Snij de ananas in schijven van 2 cm.
  6. Leg de schijven op de barbecue.
  7. Draai de bananen om wanneer de schil zich openzet. Draai de ananas om.
  8. Zet een steelpan op de rooster. Giet de rum erin en warm op tot er een vlam inschiet.
  9. Haal de bananen en de ananas van het rooster en schik op de borden.
  10. Giet de geflambeerde rum erover, nooit de rum over de barbecue gieten!
  11. Strooi er de suiker op en versier met cocos en munt.
Notities

Recept door SOS Piet

Deel dit Recept

Geef een reactie