Bananen – pannenkoek met pindakaas

Dit typisch californisch recept zit boordevol energie dus ideaal om je dag te starten of te eten voor het sporten

Bananen - pannenkoek met pindakaas
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Bananen - pannenkoek met pindakaas
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 5minuten 6minuten
Porties Prep Tijd
2porties 5minuten
Kook Tijd
6minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Doe de eiwitten , de havermout , pindakaas en snuifje kaneel in de blender en mix alles tot een glad mengsel.
  2. Schep dan voorzichtig er de kleine bananen stukjes eronder.
  3. Verhit een anti aanbakpan met een beetje boter en doe het deeg in de pan.
  4. Bak de pannenkoeken gemiddeld een 3 tal minuten per zijde tot ze mooi goudbruin zien.
  5. Serveer ze met een laagje ahornsyroop of wat kokosbloesemsuiker.
Deel dit Recept

Geef een reactie