Bananen – walnootijs

Je moet geen keukenprinses zijn om dit heerlijke dessert klaar te maken. Dit smaakt in alle seizoenen.

Bananen - walnootijs
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Bananen - walnootijs
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Passieve Tijd
2porties 15minuten 6uur
Porties Prep Tijd
2porties 15minuten
Passieve Tijd
6uur
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Snijd de bananen aan plakjes en leg deze in een zakje. Vries deze in voor min 6 uur.
  2. Leg de bananen, vanille yoghurt en de vanille in een keukenmachine.
  3. Zet de keukenmachine aan, als het een smeuïge roomijs - achtige structuur krijgt zet je hem even uit.
  4. Je voegt de walnoten toe en vermaalt dit allemaal samen even kort door.
  5. Je schept het bananen walnoten ijs uit de keukenmachine in een kom en bestrooit dit met de extra walnoten. Eet smakelijk!
Deel dit Recept

Geef een reactie