Bananenpannenkoekjes

Ze zijn zo gezonden lekker,  omdat er geen geraffineerde suikers of bloem aan wordt toegevoegd.

Bananenpannenkoekjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Bananenpannenkoekjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
1persoon 5minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
1persoon 5minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: persoon
Ingrediënten
Porties: persoon
Instructies
  1. Prak de banaan en voeg vanille, zout en kaneel toe.
  2. Klop het ei en het eiwit los en meng onder de bananenmassa.
  3. Voeg de maanzaadjes toe en roer goed door mekaar.
  4. Verhit een beetje kokosolie in een pan met anti-aanbaklaag, doe een beetje beslag in de pan en bak de pannenkoekjes om en om bruin. Langzaam bakken en voorzichtig omdraaien is de boodschap, anders eindig je met een soort roerei.
  5. Tip : Als je ze wat vullender wil maken kan je er wat gebroken lijnzaad of havermoutvlokken aan toevoegen. Ook hennepzaadjes of chiazaadjes zijn ideaal. Of extra fruit erop dresseren.
Notities

Dit recept werd ons gedeeld door https://onaponakookt.wordpress.com

Deel dit Recept

Geef een reactie